– specialist i almen naturmedicin

-eller som jeg kan lide at kalde mig selv: “Sundhedsdetektiv”! [ˈhaɪ̯lpraktɪkɐ] Første led fra tysk, heilen = ‘gøre rask’. Alternativ behandler som benytter forskellige behandlingsmetoder (fx homøopati, zoneterapi og akupunktur) til at stimulere patientens krop og psyke til at helbrede sig selv. (Kilde: Den Danske Ordbog) På engelsk oversættes ordet til Naturopathic Doctor (ND) Heilpraktikeren arbejder efter tysk/europæisk tradition og er specielt i Tyskland og Schweiz udbredt som et naturligt supplement til lægelig behandling. Kroniske sygdomme såsom allergi, migræne, irritabel tyktarm og eksemer – ligesom de mere og mere udbredte såkaldte funktionelle lidelser – er naturlige arbejdsområder for en heilpraktiker. Læs mere om heilpraktik her

SEND MEDDELELSE

Please reload

KLINIKKEN

Klinikken ligger lettilgængeligt (lige ved hovedvej A13) og naturskønt på den Jyske Højderyg tæt på Tinnet Krat og Gudenåens og Skjernåens udspring; og lige ved siden af den 850 år gamle Hammer Kirke.

Adgangsforholdene er desværre (endnu) ikke handicapvenlige - ligesom jeg låner toiletforhold af Vorherre (aka graverhuset ved siden af)