Konsultation

NB.: Pga. flytning er klinikken pt lukket for fysisk fremmøde

Jeg tilbyder udelukkende konsultationer pr. telefon eller Zoom.

Første konsultation varer typisk 1½ – 2 timer.

Her orienterer jeg mig først bredt omkring din henvendelsesårsag. Herefter tager vi os en

grundig samtale, hvor vi sammen gennemgår evt. symptomer fra hver eneste organsystem

fra top til tå.

Vi får en grundig snak om kost, livsstil og vaner.

Dette efterfølges af en klinisk undersøgelse, hvor jeg lytter til hjerte og lunger, samt måler dit blodtryk.

Slutteligt kigger jeg på din iris og tager evt. billede af den. Jeg bruger iris-analyse til at danne mig et billede af din behandlingsplan.

Det hele munder ud i et behandlingsforslag, hvor jeg typisk vil ordinere homøopatisk medicin, kosttilskud og evt. urter. Desuden vil jeg som oftest give kostanbefalingerne, som vil støtte helbredelsesprocessen.

Evt. udleveres en flaske med Bach-dråber (kr 100,-);
eller jeg foreslår måske en supplerende ENAGI-healing (INTRO-PRIS i.f.m. konsultation: kr 100,-)

Eller jeg foreslår måske en supplerende ENAGI-healing (INTRO-PRIS i.f.m. konsultation: kr 100,-)

Opfølgende konsultation varer typisk ¾ – 1 time.

Opfølgende konsultation foregår typisk ca. 4-6 uger efter 1. konsultation

Her tager vi en opfølgende snak omkring behandlingen, evt. ændrede symptomer og hvordan tiden siden sidst er forløbet.

Der tages evt. nye iris-billeder.

Der måles evt. blodtryk, hvis det er relevant.

Der ordineres evt. nye homøopatika mv.

Der udleveres evt. en (ny) flaske Bach-dråber.

Et 360o sundhedstjek varer ca. 2 timer

Her gør vi alt det ovenstående, men med et lidt andet fokus – nemlig forebyggelse.

Specielt går vi i dybden med kost og livsstil, som bl.a. tager udgangspunkt i din blodtype. Kender du ikke din blodtype, kan du købe en nem hjemme-test på apoteket.

Det hele munder ud i en skræddersyet kostplan samt forslag til kosttilskud og tillægsbehandlinger, hvoraf mange kan udføres af dig selv derhjemme.

Samtale varer 30 – 45 min.

I tvivl, om heilpraktiker er det rette – eller om JEG er den rette?
Så kan vi tage en uforpligtende samtale, hvor jeg lægger en teoretisk behandlingsplan og vi taler om, hvilken vej, jeg ville gå med dig, hvis du besluttede dig for at bruge mig og min viden.

Samtalen kan også bruges til, hvis du vil hjælpe et familiemedlem eller en ven, men ikke ved, hvilken vej, du skal foreslå vedkommende. Det er anonymt og HELT uforpligtende.

Bach-konsultation varer 30 – 45 min.

Der optages en kort journal og vi taler stille og roligt behageligt sammen om de ting, du gerne vil vende med mig og have hjælp til at forandre. Jeg bruger min skolede intuition til at udvælge de relevante blomsterremedier til dig.

Jeg blander en personlig behandlerflaske til dig.

Telefonkonsultation varer 30 min.

Mange almindelige helbredproblemer kan klares over telefonen. Det kan være en fordel, hvis man bor langt fra min konsultation, eller det kan være svært at få tid til “den store tur”. Selvfølgelig kan jeg ikke gå i dybden på samme måde, som ved en rigtig konsultation – og ikke alle lidelser, sygdomme og symptomer egner sig til at blive ordnet telefonisk. 

Ønsker du en telefonkonsultation, kontakter du mig pr. mail, SMS eller tlf. Her får jeg kontaktinformationer og henvendelsesåsag, så jeg kan starte en journal – og vi aftaler en tid, vi kan tale sammen på. Telefonkonsultationer betales FORUD.

ENAGI-healing INTRO varer 30 minutter

Prøv en afslappende og afbalancerende ENAGI-healing. 

ENAGI-krystallen – en elektromagnetisk behandlet fluorit-krystal – vil konstant oplades og afgive nulpunkts-energi, som virker styrkende og afbalancerende på dine celler og energisystemer. Under healingen ligger du og slapper af med 7 lærredsposer indeholdende ENAGI-krystallen samt 12 andre krystaller på hvert chakra. Hvis du ønsker det, kan du lytte til afslappende musik samtidigt med.

Da jeg lige har introduceret denne healing i min klinik, vil jeg blive glad, hvis du vil udfylde et lille anonymt spørgeskema før og efter healingen, så jeg kan undersøge effekten nærmere. Prisen er naturligvis reduceret som tak for hjælpen!

Det er muligt at købe en ENAGI-pose til intro-pris SÅ LÆNGE LAGER HAVES

Fjernhealing varer 30 minutter

Jeg er under uddannelse til healer og tilbyder fjernhealing af dig eller dit dyr

For alle konsultationer gælder det, at:

  1. jeg henviser dig til lægen, hvis jeg finder noget, der skal undersøges nærmere
  2. jeg foreslår opfølgende behandlinger, f.eks. akupunktur eller kraniosakralterapi, hvor jeg mener, det vil gavne
  3. jeg har tavshedspligt